MORE

Facebook Messenger are acum apeluri video!

Relatia utilizatorilor cu Facebook Messenger nu este una tocmai stralucita, multi dintre acestia preferand sa se logheze pe telefon in populara retea de socializare folosind browserul, aplicatia de mesagerie de la Facebook fiind astfel ocolita.

Cu toate ca Facebook Messenger are acum apeluri video, nu este ceva absolut senzational sau prea nou, asta daca analizam putin piata de servicii de comunicare de text si video, Facebook avand o competitie destul de sanatoasa din partea unor giganti precum Google sau Microsoft, cu ale lor Skype si Google Hangouts. Pe de alta parte, este un motiv pentru unii dintre utilizatori de a instala si incerca Facebook Messenger, acum avand la dispozitie atat un serviciu de mesagerie instant, cat si un serviciu de mesagerie/chat video, facand astfel aplicatia destul de incitanta.

Conform postarii de pe Facebook Newsroom, aplicatia va fi disponibila in 18 tari, iar Romania… nu este printre acestea! In schimb Laos-ul si Croatia sunt, ceea ce ne face sa ne uitam un pic stramb la alegerile Facebook. Aplicatia este disponibila pe iOS si Android, iar activarea unei convorbiri video este extrem de simpla, utilizatorul apasand doar un simplu buton intr-o conversatie pentru a activa functia de video call. Cine stie, poate pana la finalul anului intram si noi in randul tarilor cu un produs intern brut anual cat al nostru intr-o luna. (la tine ne uitam Laos 🙂

Articole asemanatoare

Back to top button