MORE

Facebook Messenger acum disponibil si pe watchOS 2

Glume pe seama ceasului celor de la Apple s-au facut multe, dar nu putem nega ca este un dispozitiv aratos, cu toate ca il cam strica cureaua, dar asta tine de preferinte pana la urma nu? Ceea ce nu tine de preferinte, este numarul de aplicatii disponibile pe watchOS 2, Apple Watch-ul fiind cam saracacios la acest capitol, utilizatorii plangandu-se de acest element lipsa.

Totusi, exista si vesti bune, Facebook Messenger este acum disponibil si pe watchOS 2, asta dupa ce compania a promis ca noul sistem de operare va aduce mai multe inbunatatiri si aplicatii. Ce inseamna asta? Ei bine, pentru cei care au instalat noul update pentru watchOS 2, acestia pot folosi aplicatii third-party, printre care se regaseste si Facebook Messenger.

Pentru cei care se gandesc ca vor folosi ceasul pentru a trimite mesaje, situatia nu sta chiar asa, ecranul ceasului fiind folosit doar pentru a trimite stickere si clipuri video, like-uri si alte elemente, ceasul fiind mai mult un ecran periferic pentru telefonul tau, totusi, este util atunci cand iti trimite cineva un mesaj, ai telefonul in geanta si iti zbarnaie ceasul la mana.

Facebook a adaugat si alte cateva functii aplicatiei, acum aceasta pe Apple Watch putand sa iti arate contactele, conversatiile si poate lucra cu capabilitatile de multitasking ale iPad-ulu, de exemplu.

[iTunes]

Related Articles

Back to top button