Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Facebook Update – Mesagerie cu apeluri gratuite

/
/
/
/
image
img

Facebook a adaugat apeluri gratuite de voce aplicatiei sale de mesagerie. Dupa ce Facebook a cumparat WhatsApp pentru 16 miliarde $, multi s-au intrebat ce se va intampla cu propria lor aplicatie de mesagerie. Se pare ca acum i-au gasit un scop.

Joia trecuta a sosit noul update, unul care le perimite utilizatorilor sa vorbeasca gratuit cu prietenii de pe Facebook. Aceasta noua capabilitate este asemanatoare cu cea integrata in Viber sau WeChat. Evident iti trebuie o conexiune de date. Atunci cand iti vezi contactele din messenger iti apare un icon de telefon in dreptul numelui. Aceasta ultima versiune de Facebook Messenger este valabila si pe iOS si pe Android, exceptie facand deocamdata Windows Phone.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

3 Comments

  1. Optiunea era de ceva timp inclusa, cel putin pe android. Daca apasai butonul Menu in timp ce erai intr-un chat era o optiune „Free Call” .

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar