MORE

Facebook Update – Mesagerie cu apeluri gratuite

Facebook a adaugat apeluri gratuite de voce aplicatiei sale de mesagerie. Dupa ce Facebook a cumparat WhatsApp pentru 16 miliarde $, multi s-au intrebat ce se va intampla cu propria lor aplicatie de mesagerie. Se pare ca acum i-au gasit un scop.

Joia trecuta a sosit noul update, unul care le perimite utilizatorilor sa vorbeasca gratuit cu prietenii de pe Facebook. Aceasta noua capabilitate este asemanatoare cu cea integrata in Viber sau WeChat. Evident iti trebuie o conexiune de date. Atunci cand iti vezi contactele din messenger iti apare un icon de telefon in dreptul numelui. Aceasta ultima versiune de Facebook Messenger este valabila si pe iOS si pe Android, exceptie facand deocamdata Windows Phone.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

3 comentarii

  1. Optiunea era de ceva timp inclusa, cel putin pe android. Daca apasai butonul Menu in timp ce erai intr-un chat era o optiune „Free Call” .

  2. Da , pe Android este chiar de foarte mult timp , probabil adaugat cu noua interfata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button