TECH

Facebook încearcă un nou buton „dislike”, căruia din nou nu-i zice „dislike”

Facebook testează un nou buton „downvote”, care va lăsa oamenii să ascundă comentariile și să ofere feedback despre ele. Cu toate acestea, rețeaua socială a negat că noua caracteristică a fost un buton „dislike”, pe care mulți utilizatori Facebook l-au solicitat. Butonul downvote este încercat de un număr mic de utilizatori din Statele Unite.

Compania a anunțat, de asemenea, o serie de alte măsuri destinate îmbunătățirii comunității. Rețeaua socială a confirmat testul pentru site-ul de știri Tech Crunch.

Facebook a declarat:

Explorăm o caracteristică pentru ca oamenii să ne ofere feedback despre comentariile privind postările publice din pagini. Aceasta se întâmplă pentru un grup restrâns de utilizatori din Statele Unite.

Vineri, compania a mai anunțat, de asemenea, că va dubla numărul de ingineri pe care îi are în Londra pentru a dezvolta soluții la problemele cu care se confruntă platforma. Compania a refuzat să împărtășească câți ingineri suplimentari au fost angajați, dar a spus că mutarea a fost o investiție pentru a „elimina conținutul rău de pe platformă„.

Reprezentantul Facebook Chris Cox a mai adăugat:

Indiferent dacă este vorba despre scamming, bullying, hărțuire sau știri false, ei vor lucra cu experți pentru a înțelege problema, pentru a identifica modelul și pentru a construi o soluție.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Redactor Evenimente

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button