TECH

Facebook încearcă un nou buton „dislike”, căruia din nou nu-i zice „dislike”

Facebook testează un nou buton „downvote”, care va lăsa oamenii să ascundă comentariile și să ofere feedback despre ele. Cu toate acestea, rețeaua socială a negat că noua caracteristică a fost un buton „dislike”, pe care mulți utilizatori Facebook l-au solicitat. Butonul downvote este încercat de un număr mic de utilizatori din Statele Unite.

Compania a anunțat, de asemenea, o serie de alte măsuri destinate îmbunătățirii comunității. Rețeaua socială a confirmat testul pentru site-ul de știri Tech Crunch.

Facebook a declarat:

Explorăm o caracteristică pentru ca oamenii să ne ofere feedback despre comentariile privind postările publice din pagini. Aceasta se întâmplă pentru un grup restrâns de utilizatori din Statele Unite.

Vineri, compania a mai anunțat, de asemenea, că va dubla numărul de ingineri pe care îi are în Londra pentru a dezvolta soluții la problemele cu care se confruntă platforma. Compania a refuzat să împărtășească câți ingineri suplimentari au fost angajați, dar a spus că mutarea a fost o investiție pentru a „elimina conținutul rău de pe platformă„.

Reprezentantul Facebook Chris Cox a mai adăugat:

Indiferent dacă este vorba despre scamming, bullying, hărțuire sau știri false, ei vor lucra cu experți pentru a înțelege problema, pentru a identifica modelul și pentru a construi o soluție.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button