MORE

Facebook Graph Search, acum fara rezultate Bing

De curand cei de la Facebook au revizuit utilitarul de cautare numit Graph Search pentru a permite cautarea postarilor mai vechi ale prietenilor. Potrivit Reuters compania a esuat sa anunte ca acesta nu mai afiseaza rezultate de cautare de pe Bing.

In 2013 cand a fost lansata aceasta facilitate, ea permitea afisarea de rezultate de pe motorul de cautare al celor de la Microsft, fiind astfel posibil sa te documentezi de exemplu pentru un proiect scolar fara a fi nevoit sa parasesti site-ul. Ambele companii au confirmat stirea pentru VentureBeat mentionand totusi ca aceasta schimbare este mai veche.

Purtatorul de cuvant al celor de la Facebook a spus ca in momentul acesta nu sunt afisate astfel de rezultate deoarece incearca sa se concentreze pe continutul care a fost distribuit de prietenii de pe Facebook. Acesta a mai spus si ca relatia dintre cele doua companii nu a fost afectata de aceasta schimbare. „Prietenia” dintre cele doua a inceput in anul 2007 cand Redmond a investit 240 de milioane de dolari in tanara retea de socializare. Chiar si asa, Facebook a declarat pentru VentureBoat ca cele doua companii vor continua sa lucreze impreuna in “alte zone” si proiecte.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button