MORE

Facebook a folosit Tricolorul pentru a sarbatori Sfantul Andrei

Astazi este o zi foarte importanta pentru toti cei cu numele Andrei, fiind vorba de ziua Sfantului Apostol Andrei. Facebook va permitea pana acum sa marcati sarbatorirea acestei zile prin atasarea crucii Sfantului Andrei la o postare in general sub forma steagului Scotiei, numai ca anul acesta ceva s-a intamplat. In locul steagului scotian a fost Tricolorul!

Multi oameni au fost surprinsi astfel sa vada ca in locul traditionalului steag albastru cu o cruce alba era Tricolorul nostru drag, Facebook realizand, se pare, ca Scotia nu este singura natiune a carui ocrotitor este Sfantul Andrei. Sunt chiar foarte multe natiuni, asa ca faptul ca Scotia a tot avut monopol parea cam suspect.

Aceasta schimbare pare sa fi suparat cativa scotieni, deoarece drapelul Romaniei a fost indepartat, iar acum s-a revenit la cel al Scotiei. Totusi, pentru cei care folosesc acele butonase de sarbatorit lucruri de pe Facebook, si care si-au amintit de ce zi este astazi, a fost macar amuzant sa fimi si noi bagati in seama intr-o zi din an. Sau macar pentru o parte dintr-o zi din an.

[Scotsman]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button