Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Facebook elimina like-urile persoanelor decedate

/
/
/
/
image
img

Stim ca titlul suna macabru, dar in era internetului si a Facebook-ului folosit ca mijloc de dezvoltare si propagare a afacerii, aceasta masura pare una corecta. Cum ar fi sa vezi un like din senin la o pagina de la o ruda care a decedat cu ani in urma, dar al carui cont este inca activ. Ciudat, nu? Ei bine, nu este un caz atat de izolat pe cat v-ati inchipui.

Facebook isi perfectioneaza caile de masurare a audientei pentru paginile de business de pe reteaua sociala, in incercarea de a determina cat mai exact care sunt segmentele de consumatori ale diverselor companii. In acest sens, Facebook a anuntat ca va sterge like-urile provenite de pe conturi ale caror proprietari au murit, conturi create in numele persoanelor decedate sau conturi dezactivate manual. Vor ramane insa active like-urile provenite de pe conturi aflate in „adormire”, adica acele conturi care nu au mai fost accesate de o gramada de vreme. Facebook se asteapta la o scadere a like-urilor pe numeroase pagini de business. Administratorii retelei de socializare vor supraveghea indeaproape provenienta acestor feedback-uri din dorinta de a oferi companiilor informatii cat mai corecte despre consumatorii carora li se adreseaza.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar