MORE

Facebook devine OLX cu propria sa piață

Fiind cea mai mare rețea de socializare din lume, dacă nu punem la socoteală bârfele de la colț, Facebook începe să se extindă pentru a oferi publicului său captiv numeroase alte motive să rămână prin zonă.

Cea mai recentă adiție este o funcție care permite utilizatorilor să listeze diverse obiecte pe care doresc să le vândă. Din aplicația de Facebook cei care doresc să cumpere lucruri pot căuta ceea ce vor după locație, după preț, categorie, și tot așa. Pot vedea până și locația aproximativă pe o hartă a celui care vinde lucrurile, ceva ce cu siguranță nu va provoca probleme vreodată. Nu, nici un fel de… și probabil cineva a fost deja jefuit.

Aplicația nu este tocmai o soluție completă, ci doar una care facilitează negoțul între  utilizatori. Ca urmare, nu prea include componente care să se ocupe de transport sau de gestionarea plăților, așa că va trebui să faceți totul pe cont propriu. Dar, cine știe, cu timpul Facebook probabil va rezolva și asta. În acest ritm va adăuga și propriile monede în curând .

Funcția va fi disponibilă în coloniile britanice pe parcursul următoarelor săptămâni, iar în următoarele luni ar trebui ca Facebook Marketplace să fie la îndemâna întregii planete.

[The Next Web]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button