Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Facebook devine LinkedIn

/
/
/

Facebook tot încearcă de ceva vreme să devină internetul, căpătând numeroase alte funcții menite să nu mai dea motiv utilizatorului să viziteze alte site-uri.

Cea mai recentă din aceste adăugiri este abilitatea de-a lista locuri de muncă și de-a permite utilizatorilor să își declare interesul pentru a ocupa acele locuri de muncă. În alte cuvinte, Facebook devine LinkedIn sau BestJobs, sau eJobs sau oricare dintre cele alte zeci și sute de site-uri de slujbe.

Funcția cea nouă permite paginilor create pentru companii să publice anunțuri pentru slujbe la fel de simplu ca orice altă postare de pe Facebook. Cei care vor să fie angajați pur și simplu dau click pe acel anunț, completează formularul și îl trimit companiei cu pricina.

Facebook a căpătat această funcție doar în SUA și Canada, dar cu siguranță va fi disponibilă și în restul lumii pe parcursul următoarelor luni. Și deja are câteva avantaje față de LinkedIn, Facebook nu te spamează cu e-mail-uri constante.

[The Next Web]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar