Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

Facebook declara razboi Filipinelor

/
/
/
img

De obicei, cand Facebook incearca sa ofere utilizatorilor ocazia de a marca o sarbatoare sau un eveniment important, nu exista sanse de incitare a unui incident international. Exceptia a fost duminica, atunci cand reteaua de socializare a bagat fara sa vrea Filipinele intr-o stare de razboi.

Graficul folosit de Facebook pentru a comemora ziua independentei in Filipine afisa o varianta nu tocmai corecta a drapelului. Mai exact, era o varianta inversata a sa, culoarea rosie fiind in partea de sus, in loc sa fie jos.

De ce este importanta diferenta? Pentru ca atunci cand drapelul Filipinelor este pus invers, inseamna ca natiunea este intr-o stare de razboi. Va puteti imagina ca cei care au fost vizati de acest afis nu erau tocmai multumiti.

Facebook a primit un numar mare de atentionari ca afisul era gresit, asa ca dupa cateva ore l-a inlocuit cu varianta corecta.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar