PC&ConsolesGamingȘtiri IT

Facebook cumpără un studiou de jocuri

Pentru VR

Dacă sunteți (sau ați fost) posesor al unei console Playstation 4, probabil știți numele Ready at Dawn. Erau dezvoltatorii jocului The Order: 1886, un titlu mult lăudat înainte de lansarea sa, la care numărul din coadă pare să descrie numărul de secunde efective de gameplay din versiunea finală. Asta sau numărul de culori.

Eh, acel studioul nu prea mai face jocuri pentru Sony de ceva vreme, lucrând mai mult la jocuri de realitate virtuală pentru Oculus Rift. Așa că nu vine ca o surpriză prea mare anunțul că studioul are acum o nouă casă, Facebook.

Gigantul a dezvăluit săptămâna aceasta achiziția, ceea ce înseamnă că are acum la îndemână un studiou cu ceva experiență și talent să producă jocuri pentru Oculus Rift.

Deocamdată nu au fost anunțate detalii despre planurile pe termen lung ale companiei pentru Ready at Dawn. Ce e drept, nu se poate spune că Facebook a avut cine știe ce planuri pentru Oculus în sine, din moment ce în anii care au trecut până la Quest nu se poate spune că a făcut altceva decât să toarne apă peste pasiunea arzătoare ce a răsărit pentru VR.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button