GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Facebook cumpără producătorul lui Beat Saber

Să sperăm că nu va face rele cu el

Până acum, mediul VR nu se poate spune că ar avea un adevărat Killer App. Probabil cel mai apropiat lucru ce poate fi numit astfel este Beat Saber, o combinație dintre Audiosurf și Jedi Knight. Iar din moment ce jocul este foarte popular, era inevitabil să înșface cineva producătorul Beat Games.

Studioul a fost înhățat zilele trecute de către Facebook, cu promisiunea accesului la mai multe resurse ce vor permite dezvoltarea continuă a jocului. Spre exemplu, în următorul update va primi nivele pe 360 de grade, nu doar dintr-o singură direcție.

Chiar dacă Beat Games și Beat Saber sunt acum o proprietate a Facebook, nu înseamnă că jocul va deveni o exclusivitate pentru Oculus Rift. Va continua suportul pentru toate dispozitivele pe care deja poate fi jucat. Totuși, cei care se ocupă cu realizarea de modificări pentru joc, sub forma de melodii proprii, vor avea parte de câteva schimbări în viitorul apropiat.

Cine știe, poate Facebook va reuși să facă un adevărat Killer App acum că a păpat dezvoltatorul unui pretendent la acest titlu. Compania l-a pierdut recent pe John Carmack, plecând să lucreze la AI, după ce și-a exprimat dezamăgirea față de progresul actual al tehnologiei.

[Game Informer]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button