Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Facebook calca pe urmele eBay si ar putea intermedia vanzari intre useri

/
/
/
/
image

Facebook ar putea avea o sectiune de vanzare de obiecte, dupa modelul eBay, scrie engadget.com. Conceptul de „group-based selling” permite utilizatorilor selectati sa vanda obiecte pe reteaua sociala apasand un singur buton, care ar putea sa apara intr-o zi langa optiunea „Scrie o postare”.

Dezvoltatorul Indy Griffiths din Noua Zeelanda a postat recent pe Twitter un mesaj in care spune ca i s-a oferit posibilitatea de a vinde un obiect in „grupul de testare”. „Odata ce un obiect este uploadat, utilizatorilor li se cere sa completeze un formular, sa anunte un pret si sa faca o descriere, insotita de imagini si de detalii ale transportului. Apoi site-ul se ocupa de listarea obiectului, afisandu-l tuturor utilizatorilor – acestia ii pot da „Like”, pot comenta pe baza lui si chiar il pot cumpara”, mai scrie engadget.com. Potrivit aceleiasi surse, de vreme ce vanzarile se afla in stadiu experimental, Facebook a postat un anunt in care se precizeaza ca reteaua sociala nu poate fi facuta responsabila pentru termenii tranzactiilor.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar