Știri ITTECH

Facebook, Instagram și Whatsapp au probleme

Dacă sunteți pe Facebook, și statistic vorbind dacă vedeți asta probabil folosiți Facebook, atunci ați observat că ceva nu funcționează tocmai cum trebuie. De câteva ore rețeaua de socializare are câteva probleme cu infrastructura sa de bază, aceeași infrastructură folosită și pentru servicii precum WhatsApp și Instagram.

Rezultatul este că acestea fie nu funcționează, fie nu afișează imagini, fie nu afișează mesaje, fie nu afișează anumite pagini. Facebook investighează în acest moment problema, dar până acum nu a fost găsită cauza sau o soluție.

Pentru a se asigura că lumea chiar poată să vadă mesajul, acesta a fost publicat pe contul de Twitter al companiei.

Situația este și mai comică, fiindcă seara trecută Twitter, sau măcar aplicația Tweetdeck, era inaccesibilă din cauza unor probleme similare.

Incidentele de acest fel au ajuns să fie destul de rare, dar când se întâmplă pot fi problematice, în special de la o companie care are pretenția să construiască o cripto-monedă. Deși, ce e drept, acea monedă va fi descentralizată, nu va fi prelucrată pe aceleași servere care astăzi. Asta dacă serverele sunt problema, și traficul de internet nu a fost redirecționat iarăși prin China, cum se întâmplă de câteva ori pe an în ultima vreme.

[The Verge]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button