MORE

Facebook anunță Riff: puteti acum produce clipuri video in mod „cooperativ”

A nu fi confundat cu… Rift, care este tot un produs Facebook. Riff este o nouă metodă prin care poți să experimentezi cu social media prin intermediul serviciului, având acum posibilitatea de-a înregistra maxim 20 de secunde de material video.

În esență, ceva similar cu Vine, doar că mai lung și cu o funcție inedită. După ce faci un clip, prietenii tăi pot adăuga la el cu propriul clip de 20 de secunde, pentru a realiza compilații cu subiecte similare. Clipurile pot fi apoi editate individual, șterse cu totul sau date mai departe pentru ca întreaga lume să le vadă.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button