MORE

Facebook adauga suport pentru streaming infinit

Facebook ofera de ceva vreme optiunea de-a face stream-uri live, dar acestea nu se puteau lungi chiar atat de mult, ci in jur de 90 de minute. Aceasta limita acum nu va mai exista in curand, cei dornici sa transmita ceva in direct prin reteaua de socializare avand la dispozitie tot timpul pe care il vor.

Noua functie de transmisie in direct pe o perioada nelimitata va fi implementata pin Continuous Video API, ceea ce inseamna ca nu este o functie restrictionata la telefoane. Puteti face streaming cu orice dispozitiv sau software va primi suport pentru acest API. Cand exact se va intampla asta nu este clar deocamdata, API-ul fiind abia la inceput.

Exista si cateva dezavantaje pentru aceste clipuri infinite, cel mai sesizabil fiind ca nu pot fi pastrate pe termen lung. Asa ca, dupa ce transmisia s-a intrerupt, stream-ul nu mai poate fi revizionat sau impartit prin Facebook.

Acesta functie ar putea avea numeroase aplicatii, de la transmisii non-stop din natura, la evenimente in direct, la montarea unui telefon pe biblioteca pe post de sistem de supraveghere improvizat. Sistemul are integrata si optiunea de-a seta un timp la care aceasta transmisie sa se termine, in cazul in care nu vreti sa fie chiar infinita.

[The Next Web]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button