MORE

Facebook activeaza Live Videos pentru toata lumea… aproximativ

De ceva timp, Facebook include optiunea de a face streaming video de pe telefon, dar era limitata numai la cativa indivizi care aveau conturi verificate si in general erau vedete.

Aceasta hegemonie oligarhica inceteaza astazi! Sau aproximativ astazi. Va inceta candva in viitor, foarte lent, pentru ca Facebook va oferi aceasta optiune tuturor utilizatorilor pe parcursul urmatorului an.

Functia va fi disponibila de astazi pentru un numar mic de utilizatori de iPhone din SUA si candva o sa fie activata pentru Android in Europa. Pentru a folosi functia (atunci cand apare) va trebui doar sa selectati acel chenar de Status din aplicatia de Facebook si sa folositi optiunea de Live Video. Apoi veti putea sa transmiteti in direct video de pe telefonul vostru, catre publicul larg.

De asemenea, Facebook mai activeaza si functia de Collage, care va pune la un loc clipuri video si imagini intr-un colaj. De ce ai vrea asa ceva nu as putea sa va spun, dar probabil sunt oameni care se vor bucura de aceasta functie si vor face abuz de ea pana cand toti prietenii sai ii dau unfollow.

[WCCFTech]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button