TECHTech&ITTelefoane

Facebook a lansat noua actualizare Messenger 4

Facebook a anunțat într-o postare pe blog că mult așteptata actualizare a lui Messenger 4 pentru mobil a fost lansata recent. Procesul de revizuire se concentrează pe simplificarea experienței de mesagerie prin eliminarea unora dintre elementele de aglomerație de care utilizatorii s-au plâns în trecut.

Messenger 4 și-a simplificat navigarea, reînnoind întregul tab menu din partea de jos. Modificările sunt ușor de sesizat, conversațiile unu-la-unu și cele de grup fiind acum combinate într-o singură filă chat. Compania adaugă, de asemenea, un nou buton pentru cameră în partea dreaptă sus a acestui meniu pentru a permite utilizatorilor să partajeze cu ușurință fotografiile și videoclipurile prietenilor și familiei. Veți avea, de asemenea, versiuni People și Discover, care sunt explicite.

Într-un studiu Messenger realizat recent, 7 din 10 (71%) subiecti ne-au spus că simplitatea este principala prioritate pentru ei într-o aplicație de mesagerie.

Dar asta nu este totul, Messenger 4 va aduce și noi modalități de personalizare a conversațiilor cu nickname-uri personalizate, emoji și culori de chat. Aceasta include capacitatea de a crea un dark mode OLED incredibil, avand culori personalizabile pentru bulele de chat. Din pacate, nu veți putea utiliza această functie la nivel de aplicație, ci doar in chat-ul în care vă aflați. Cu toate acestea, puteți personaliza manual fiecare chat cu dark mode.

Desi Messenger 4 vorbeste despre mesagerie mai simplă și mai ușor de utilizat, păstrăm în continuare toate funcțiile care vă ajută să vă conectați cu persoanele la care tineti. Indiferent dacă vreti să le spuneti prietenilor ce film sa vada, sa împărțiti nota de plata pentru ultima cina, sa împărtășiti locația live pentru a va găsi prietenii la un festival de muzică, sa-i provocati la jocurile voastre preferate sau sa luati parte la un chat video în grup, noi nu schimbăm nimic din ceea ce ati iubit întotdeauna la Messenger.

Noua actualizare va fi disponibila la nivel mondial în următoarele săptămâni si poate fi descarcata gratuit atât pe Android cât și pe iOS din magazinele respective.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button