GAMING

Fable Legends nu va sosi pe Steam

Fable Legends este unul dintre primele jocuri pe care Microsoft le va lansa pentru Windows 10, ca urmare, vor să aibă un control cât mai mare cu putință asupra sa, însemnând că nu îl vor distribui prin Steam!

Microsoft nu este tocmai la prima instanță in care încearcă să evite un alt serviciu de distribuție digitală în preajma lansării unui sistem de operare nou. Compania avea anterior propriul magazin de jocuri, ce a fost închis, iar înainte de asta avea Games for Windows Live.

Fable Legends va fi vândut direct de către Microsoft, printr-un mod ce nu a fost specificat, și nici la ce dată. Nici despre varianta de PC a lui Gears of War: Ultimate Edition, ce a fost lansat săptămâna aceasta pentru console, nu s-a specificat nimic exact.

Anterior, Microsoft au declarat că nu vor mai încerca să facă un sistem care să concureze cu Steam, așa că este posibil să nu fim în pericolul de a vedea încă un Games for Windows Live care să acompanieze Fable Legends.

În eventualitatea în care va fi lansată varianta de PC a lui Fable Legends, aceasta va include suport nativ pentru DirectX 12, una dintre cele mai anticipate caracteristici ale sale, restul semănând foarte mult cu Dungeonland.

[Gamespot]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close