PC&Consoles

Fable Legends anulat, Lionhead va fi inchis

Microsoft tocmai a facut un anunt surpriza, anularea imediata a jocului Fable Legends, a carui lansare se astepta sa fie unul dintre primii pasi catre unificarea platformelor Xbox One si PC.

Nu a fost anuntat un motiv pentru anularea jocului. Fable Legends se afla in dezvoltare de cativa ani, fiind deja fazele de testare premergatoare accesului pentru publicul larg. Spre deosebire de predecesorii sai, Fable Legends era mai mult un joc Dungeonland, la care patru jucatori trebuiau sa parcurga o harta plina de pericole, in timp ce jucatorul al cincilea trebuia sa planteze noi pericole in calea lor, ca un dungeon master. Este al doilea joc de acest tip anuntat de un dezvoltator AAA care sa fie anulat, dupa ce Bioware a anulat Shadow Realms.

Insa partea cu adevarat rea de la aceasta stire este ca Microsoft considera in acest moment inchiderea studioului Lionhead, responsabil pentru seria Fable, si a Press Play Studio, un studiou din Danemarca, aflat acum in mijlocul dezvoltarii jocului numit Project Knoxville, un fel de Hunger Games combinat cu The Running Man. Si acest joc este acum anulat.

Inainte de a deveni o proprietate a Microsoft, in anul 2006, Lionhead a fost studioul infiintat de Peter Molyneux dupa exodul sa de la Bullfrog si Electronic Arts. Studioul a dezvoltat cateva titluri celebre, precum The Movies, Black and White, iar de cand a intrat in parteneriat cu Microsoft, a produs numai jocuri Fable si demonstratii de E3 pentru jocuri inexistente, ca Milo&Kate pentru Kinect.

[Microsoft]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button