MOREȘtiri IT

F64 anunță peste 1.500 de produse de Black Friday, cu reduceri de până la 80%

București, 15.11.2018 – F64, cel mai mare retailer de echipamente și accesorii foto și video din România, anunță o ofertă consistentă de produse pentru campania Black Friday 2018, punând la bătaie peste 1.500 de produse, cu reduceri de până la 80%.

Pentru anul acesta nu ne-am propus o creștere a încasărilor sau a rulajului în campania de Black Friday, ci ne-am concentrat pe livrarea serviciilor de calitate. Vom avea peste 1.500 de produse reduse. Categoriile de echipamente incluse în campania specială de Black Friday de anul acesta sunt: aparatele foto-video DSLR și mirrorless, diverse camere video, obiectivele DSLR și mirrorless, dronele și camerele de acțiune, echipamentele de studio, precum și mare parte din gama de accesorii, de la memorii la imprimante, blițuri, gripuri, genți foto-video, trepiede șamd”, anunță Marian Alecsiu, CEO și cofondator F64.

Totodată, F64 anunță că, în acest an, campania de reduceri Black Friday nu va mai fi exclusă de la acumularea de puncte de fidelitate. Toate punctele acumulate odată cu achizițiile de Black Friday vor fi luate în calcul. Dacă înainte promoțiile nu se cumulau și punctele de fidelitate nu erau valabile în perioada de Black Friday, din acest an clienții beneficiază în continuare de acestea, doar că le primesc la 30 de zile după realizarea comenzilor”, a detaliat Marian Alecsiu.

Cine comandă joi noaptea și vineri primește produsul sâmbătă

F64 va da startul comenzilor încă de joi noaptea, iar comenzile care vor fi finalizate până la finele zilei de vineri vor fi onorate sâmbătă, compania având ca scop principal îmbunătățirea experienței de Black Friday.

Comenzile înscrise joi noaptea și vineri se vor livra sâmbată. Comenzile de sâmbătă și duminică se vor livra începând de luni. Buna desfășurare a livrărilor depinde desigur de strânsa colaborare cu firmele de curierat, însă suntem siguri că vor face tot posibilul să ne ajute să onorăm la timp toate comenzile de Black Friday„ precizează CEO-ul F64.

Black Friday s-a schimbat – nu mai este doar o simplă zi de cumpărături

Interesul tot mai mare pentru Black Friday a condus la extinderea campaniei de reduceri în funcție de viziunea și de strategia fiecărui retailer în parte. „Mulți retaileri încep campaniile mult mai devreme. Anii trecuți sincronizarea era mult mai mare. În ceea ce privește pasionații foto-video, aceștia știu că F64 organizează două campanii de Black Friday: Black Friday Pro în octombrie, pentru produsele dedicate în special profesioniștilor (dar nu numai) și Black Friday-ul clasic, din noiembrie. Sunt două campanii așteptate de clienți, dar în această perioadă ei sunt mult mai activi”, explică Marian Alecsiu.

Conform studiilor și cifrelor de specialitate, interesul crescut pentru Black Friday se află în special în zona produselor electronice, a televizoarelor în principal, apoi a produselor electrocasnice, însă zona de fashion și cea de casă și gradină pare să vină puternic din urmă.

În cazul echipamentelor foto-video, în cadrul Black Friday accentul continuă să fie pus pe aparatele DSLR și mirrorless, dar și pe obiectivele aferente. Nu sunt de neglijat însă nici accesoriile, acolo unde se află cele mai mari reduceri.

Clienții românii vor cele mai noi produse în ofertele de Black Friday

În urma feedback-ului primit de la clienți, F64 a observat că există o cerere din ce în ce mai mare pentru cele mai noi modelele de pe piață, camere mirrorless noi, obiective proaspăt lansate. „Sperăm ca pe viitor să putem veni în întâmpinarea lor cu oferte foarte bune chiar și la echipamentele proaspăt lansate, pentru unele însă nu există stoc la ora actuală, urmând să ajungă la noi la finalul anului sau la începutul lunii ianuarie 2019. Anul acesta s-a observat un interes destul de mare și pentru monitoarele profesionale, dar și pentru echipamentele din gama DSLR PRO” conchide Marian Alecsiu, CEO și cofondator F64.

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button