Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :

F1 2017: Detalii despre modul de campanie

/
/
/
img

De când a preluat frâiele licenței de Formula 1, Codemasters a tot încercat să facă o campanie de singleplayer care să fie mai mult de o simplă redare a curselor dintr-un sezon. Succesul a fost până acum variabil, dar studioul tot încearcă.

F1 2017 va încerca să ofere ceva mai multe opțiuni pentru jucător în timpul campaniei, ce nu se vor rezuma la un soi de interviu la final de cursă a cărui răspunsuri sunt cu totul irelevante. Vei avea la dispoziție un mod de progresie ce îți permite să decizi în ce se vor investi resursele de dezvoltare ale echipei, și veți avea chiar acces la ceva componente de management al mașinii. Nu al întregii echipe, la urma urmei, ești pilotul, nu este un joc de management.

Asta va însemna că pe parcursul sezonului vei putea regla mai bine mașina, iar reziliența sa pare că va fi afectată de la o cursă la alta. Nu sunt la curent cu regulamentul FIA referitor la numărul de motoare pe care îl poate avea o echipă în sezonul actual, dar probabil sistemul se va lega de asta.

F1 2017 va fi lansat chiar luna aceasta, pe 25 august, și va include numeroase bunătăți pentru amatorii curselor de Formula 1. Veți avea acces până și la mașini clasice, pentru amatorii istoriei motor-sportului.

[PC Gamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar