Gaming

F1 2015 este acum gratuit pe Humble Store, luați-l și rămâne al vostru

Humble Store a început reducerile de sfârșit de săptămână cu jocurile distribuite și produse de Bethesda și Codemasters. În fruntea acestor reduceri se află una pe care nu prea aveți motive să o refuzați, deoarece prețul e redus cu 100%. Pentru următoarele aproximativ 2 zile, Codemasters oferă gratuit simulatorul lor de racing F1 2015.

Jocul nu a avut parte de cea mai bună recepție la lansare, dar de atunci producătorii au mai scos patch-uri și update-uri, deci poate că între timp starea lui s-a îmbunătățit. În plus, la acest preț, nu prea poți să te plângi.

Dacă sunteți fani ai genului racing, pe Humble Store mai găsiți câteva reduceri pe care le-ați putea lua în considerare:

Dirt Rally – 10 euro (reducere de 80%)
Grid 2 Reloaded Edition – 11.24 euro (reducere de 75%)
F1 2017 – 16.49 euro (reducere 70%)

Ofertele venite din partea Bethesda sunt mai puțin specializate pe simulatoare, și nici reducerile nu sunt la fel de mari. Cu toate acestea, există câteva oferte bune de luat în considerare:

Fallout 4 – 15 euro (reducere 50%)
Doom – 15 euro (reducere 50%)
Prey – 20 euro (reducere 50%)
Wolfenstein 2: The New Colossus – 30 euro (reducere 50%)

Reducerile Codemasters și Bethesda sunt valabile până pe 26 martie. Oferta pentru F1 2015, pe de altă parte, dispare sâmbătă la 7 seara.

Sursa

Măriuca Mihăilescu

Nu mă consider un „geek” în materie de tehnologie, dar știu că ceea ce contează la un produs este experiența de utilizare. Plec de la presupunerea ca nu știu nimic despre acel produs și văd cum mă împac cu el. Experiența mea îndelungată ca jurnalist și diversitatea de subiecte și domenii abordate au fost tot atâtea atuu-uri într-un segment publicistic dominat de bărbați. M-am familiarizat suficient de repede cu tehnologia așa încât să prezint Zona IT, emisiunea de pe TVR1 și să pornesc și un proiect personal, dedicat segmentului de home appliances.

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Merci frumos pentru sugestii! Tot urmaream F1 2017 de ceva timp, dar l-am pierdut la ultimul sale (nu am fost pe faza). De data asta l-am prins multumita tie 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button