Gaming

Ezio se întoarce în Assassin’s Creed Chronicles, neoficial

Seria Assassin’s Creed Chronicles este disponibilă pe piață de ceva vreme, primind reactii… amestecate din partea publicului. Ceva cu care toată lumea a putut să fie de acord este că în Assassin’s Creed Chronicles: China, Ezio… nu prea mai sună ca Ezio. Desigur, o fi mai bătrân, dar nu are aceeași voce pe care ne-am obișnuit să o tot auzim de-a lungul veacurilor 🙂 Asta în mare parte pentru că… nu era același actor. Dar acum este. Din nou.

Ubisoft și Climax Studios nu au anunțat nici un fel de schimbare a jocului, și probabil nu vor face nimic în această privință, așa că un fan s-a gândit să remedieze situația. Posesorul canalului de Youtube numit Loomer l-a contactat pe Roger Craig Smith, actorul care l-a jucat pe Ezio în fiecare joc Assassin’s Creed în afară de AC Chronicles: China, pentru a înregistra propria variantă a replicilor personajului. Acesta a acceptat propunerea, iar rezultatul poate fi văzut în secvența video de mai jos (de pe la 0:33).

Când a fost întrebat de ce nu si-a jucat rolul în Assassin’s Creed Chronicles: China, actorul a răspuns că pur și simplu nu a fost contactat. Oricum, nu este vorba despre o parte importantă din joc, ci numai despre o secvență scurtă în faza de antrenament. Totuși, pentru fanii seriei, evident revenirea sa a însemnat foarte mult, iar cineva (stim noi cine) nu s-a sinchisit să depună prea mult efort.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button