Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Ezio se întoarce în Assassin’s Creed Chronicles, neoficial

/
/
/

Seria Assassin’s Creed Chronicles este disponibilă pe piață de ceva vreme, primind reactii… amestecate din partea publicului. Ceva cu care toată lumea a putut să fie de acord este că în Assassin’s Creed Chronicles: China, Ezio… nu prea mai sună ca Ezio. Desigur, o fi mai bătrân, dar nu are aceeași voce pe care ne-am obișnuit să o tot auzim de-a lungul veacurilor 🙂 Asta în mare parte pentru că… nu era același actor. Dar acum este. Din nou.

Ubisoft și Climax Studios nu au anunțat nici un fel de schimbare a jocului, și probabil nu vor face nimic în această privință, așa că un fan s-a gândit să remedieze situația. Posesorul canalului de Youtube numit Loomer l-a contactat pe Roger Craig Smith, actorul care l-a jucat pe Ezio în fiecare joc Assassin’s Creed în afară de AC Chronicles: China, pentru a înregistra propria variantă a replicilor personajului. Acesta a acceptat propunerea, iar rezultatul poate fi văzut în secvența video de mai jos (de pe la 0:33).

Când a fost întrebat de ce nu si-a jucat rolul în Assassin’s Creed Chronicles: China, actorul a răspuns că pur și simplu nu a fost contactat. Oricum, nu este vorba despre o parte importantă din joc, ci numai despre o secvență scurtă în faza de antrenament. Totuși, pentru fanii seriei, evident revenirea sa a însemnat foarte mult, iar cineva (stim noi cine) nu s-a sinchisit să depună prea mult efort.

[Eurogamer]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest
This div height required for enabling the sticky sidebar