GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Exploram secretele celui mai infricosator joc video

P.T. a fost „nominalizat” de comunitatea de gameri din toata lumea ca fiind cel mai infricosator joc video lansat vreodata, dar un hacker si-a propus sa-i exploreze toate secretele pentru a vedea absolut tot ce are de oferit.

Oarecum ironic, P.T. este prescurtarea de la „Playable Teaser”, iar acest joc a servit drept un demo pentru Silent Hills, o colaborare intre Hideo Kojima, Guillermo Del Toro si Junji Ito pe care intr-un final, Konami a distrus-o. Acest demo a reprezentat o portie din ceva foarte promitator, dar odata cu anularea proiectului, a luat forma unui obiect mic, bantuit, care ofera doar o privire la o lume care nu va exista niciodata.

P.T. a fost sters din lumea digitala: nu mai poate fi descarcat pe PlayStation 4, iar consolele care inca au demo-ul instalat sunt o raritate. Deci nu este de mirare ca momentul in care Lance McDonald a reusit sa cotrobaie prin fisierele jocului si a descoperit ca Lisa te urmareste tot timpul, a devenit viral. In cateva zile, profilul de Twitter al lui McDonald a sarit de la ~8000 de urmaritori, la peste 16.000. Screenshoturile initiale pe care le-a postat au fost retweet-uite de peste 16.000 de ori, inclusiv de catre Kojima insusi.

Ceea ce i-a adus insa popularitatea imensa in comunitatea de gameri este video-ul in care acesta manipuleaza camera in-game si o arata pe Lisa care este atasata de perspectiva jucatorului, avand un fel de spasme foarte infricosatoare.

Saptamana trecuta, McDonald a lansat primul din cele trei videoclipuri pe care planuieste sa le faca pe baza lui P.T. pe canalul sau de YouTube. Acest canal este in mare parte bazat pe materiale in care McDonald creeaza hack-uri pentru jocuri create de From Software; lucruri precum introducerea controalelor de camera in Dark Souls 3 pentru a vana secrete ascunse, descoperirea unori adversari care au fost taiati din Bloodborne dar au ramas in fisierele jocului sau activarea modului debug in Sekiro.

Revenind la videoclipurile sale, primul care abordeaza tema lui P.T. se concentreaza pe continut taiat din joc si momente nemaivazute pana acum; urmatoarele doua materiale ne vor prezenta strazile din Silent Hill (foarte putin aratate in demo) si pe ingineria inversa a incheierii.

VG247

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button