MORE

Experimenteaza Cave Shooting Simulator Destiny pe PC

S-au spus multe despre sistemul de praduire a pesterilor din jocul Destiny. Modul de realizare presupunea ca jucatorii sa traga la nesfarsit intr-o pestera din departare pentru a primi obiecte rare. Inainte ca Bungie sa rezolve problema la inceputul saptamanii, acest fapt a demonstrat cat de departe sunt jucatorii capabili sa ajunga pntru a submina/distruge sistemul de „praduire” al jocului.

Destiny nu a fost lansat si pe PC, asa ca multi dintre noi nu au avut privilegiul de a trage intr-o pestera plina cu obiecte. Chiar in cazul in care jocul va fi portat pe PC (ceea ce pare a fi o reala posibilitate) nu putem spune daca modul acesta de exploatare va ramane intact, iar asta este trist, daca stai sa te gandesti. Pestera cu prada era frumoasa, in stilul ei intunecat. O camaraderie tacuta s-ar fi creat intre jucatori si ea. Si tocmai de aceea este grozav ca Daniel Rosas a preluat initiativa de a construi o pastera cu prada special pentru PC, intitulata „Interactive Cave Shooting Simulator”.

Boot-ati Interactive Cave Shooting Simulator si veti putea trage in pestera cu prada cat de mult veti dori. Nu exista o limita! Nici macar nu va trebui sa va reincarcati arma asa cum faceti in jocul real, fapt preferabil deoarece cu cat tragi mai mult in pestera cu atat prada este mai buna. De asemenea este mai eficienta decat pestera din Destiny: am primit trei engrame legendare in cateva minute. Este insa mare pacat ca nu le poti ridica.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button