PC

Experiență de culoare completă: Cel mai nou monitor curbat Philips oferă o gamă cromatică extinsă

MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, lansează un nou monitor curbat de 27 de inci ce va oferi imagini spectaculoase utilizatorilor care sunt în căutarea unui monitor perfect pentru căminul lor.

Oferind o experiență vizuală cât mai apropiată de realitate, noul model dispune de o gamă de culori mai mare prin intermediul tehnologiei Ultra Wide-Color pentru o redare cât mai precisă a culorilor.

Curbură mică, vizionare captivantă și omogenă

Cu o rază de curbură foarte mică de numai 1800 mm, monitorul 278E8QJAB oferă o experiență extrem de captivantă, deoarece crește percepția profunzimii și reduce distorsiunile imaginilor. Împreună cu tehnologia Adaptive Sync, acest model oferă o experiență cât mai omogenă de vizionare fără nici o întrerupere, blocare ori întunecări.

Gamă cromatică extinsă

Cu o rezoluție Full HD îmbunătățită și cu noua tehnologie Ultra Wide-Color, monitorul 278E8QJAB oferă una dintre cele mai largi game de culori de pe piață. Tehnologia Ultra Wide-Color suportă o gamă mai largă de culori, 130% din spectrul sRGB (104% NTSC), spre deosebire de valoarea tipică a sRGB de 99% (72% NTSC). Aceasta se extinde pe gama de culori pe care utilizatorii o pot percepe pe ecran prin îmbunătățirea hardware-ului, decât prin reglarea fină a setărilor software.

Tehnologia Ultra Wide-Color este utilă pentru diverse sarcini: prin intermediul reproducerii exacte, cumpărători on-line, de exemplu, pot vedea exact culoarea produselor pe care le comandă – fie că e vorba de automobile, o bucătărie nouă sau haine. În ceea ce privește video-urile, tehnologia Ultra Wide-Color asigură că ceea ce a fost filmat este exact ceea ce este difuzat pe ecran. Regizorii, monteurii și fotografii pot să se bazeze pe o reproducere fidelă a culorilor în timp ce utilizatorii monitoarelor vor putea vedea exact viziunea regizorului.

Completând performanțele sale de culoare și liniile curbe subțiri, monitorul vine echipat și cu tehnologia VA LED, o tehnologie multi-domeniu de aliniere verticală avansată care oferă un raport de contrast foarte ridicat, pentru imagini suplimentare vii și luminoase. Acest lucru influențează pozitiv performanța ecranului pentru fotografii, filme și aplicații grafice.

Caracteristici create special pentru utilizatori

Noul monitor de 27 de inci dispune de funcții create special pentru a face din momentul vizionarii o reală plăcere. Tehnologia Flicker-Free reglează automat luminozitatea pentru a obține o imagine mai stabilă, în timp ce Philips SmartImage Lite ajustează setările pentru a potrivi conținutul care este afișat, îmbunătățind în mod dinamic contrastul, saturația culorilor și claritatea imaginilor și a clipurilor video – toate acestea în timp real, la simpla apăsare a unui buton. Monitorul este echipat cu DisplayPort pentru transferul de date de mare viteză, precum și cu port HDMI. De asemenea, integrat acesta mai deține și o pereche de difuzoare stereo de înaltă calitate, pentru a completa efectele vizuale extraordinare cu o calitate audio perfectă.

Noul monitor Philips 278E8QJAB E-Line va fi disponibil în magazinele de specialitate începând cu luna martie 2017 la un preț recomandat de 1.259 lei.

Specificații tehnice:

Specification

Philips 278E8QJAB display

LCD panel type

VA LCD

Backlighting technology

W-LED

Panel size

27 inch / 68.6 cm

Aspect ratio

16:9

Optimum resolution

1920 x 1080 @ 60Hz

Viewing angle

178° (H) / 178° (V), @ C/R > 10

Brightness

250 cd/m²

Display colors

1.7 billion

Color gamut (typical)

NTSC 104% (based on CIE 1976)
sRGB 130% (based on CIE 1931)

Picture enhancement

SmartImage Lite

Convenience

 • Built-in Speakers: 3 W x 2
 • Kensington lock
 • Plug & Play Compatibility: DDC/CI, Mac OS X, sRGB, Windows 10 / 8.1 / 8 / 7

Connectivity

 • Signal Input: VGA (Analog ), DisplayPort, HDMI (digital, HDCP)
 • Sync Input: Separate Sync, Sync on Green
 • Audio (In/Out): PC audio-in, Headphone out

Stand

 • Tilt: -5/20 degree

Sustainability

 • Environmental and energy: RoHS, Lead-free, Mercury-free

 • Recyclable packaging material: 100 %

Compliance and standards

Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B, CUEAC, TUV/ISO9241-307, VCCI, RCM, BSMI,
cETLus, CEL, WEEE, CECP, TUV Ergo, TUV/GS

Cabinet

 • Color: Black
 • Finish: Glossy

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button