Gaming

Am aflat care este următorul expansion pentru Forza Horizon 5

Microsoft și Xbox au dat lovitura cu Forza Horizon 5 și era de așteptat ca un expansion să vină în cele din urmă. Dar poate nu chiar atât de devreme. Se pare că cineva a scăpat pe net informații despre această expansiune, iar utilizatorii ageri au reperat existența acestuia aproape instantaneu. Detaliile s-au scurs online în urmă cu doar câteva ore și cei care știau că greșeala va fi mușamalizată cât de repede posibil au arhivat tot ce au putut și au postat pe unde au putut.

Se pare că următorul expansion pentru Forza Horizon 5 este legat de Hot Wheels, iar asta îmi aduce aminte de cât de mișto au fost și vor fi mașinuțele alea. Ieri dimineață, pe la primele ore, niște utilizatori reddit au reperat pagina de Steam Forza Horizon 5 actualizată. Acolo era trecut și artwork-ul pentru DLC-ul Hot Wheels și n-a durat mult până când acesta a fost dat jos. O arhivă s-a păstrat pentru cei curioși, dar lucrurile deja nu mai au rost să fie ascunse.

Forza Horizon 5 expansion

Hot Wheels s-a mai încurcat cu Forza 3 și Forza 4, iar coincidența e prea mare pentru a fi trecută cu vederea. În plus, leak-ul ăsta a apărut la doar câteva zile înainte de debutul prezentării susținute de Xbox. Pe data de 12 iunie vom avea parte de încă un showcase din lumea gaming-ului, deci sunt șanse măricele ca DLC-ul acesta să fie în cele din urmă dezvăluit oficial. Ar trebui să ne prefacem cu toții surprinși or something?

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button