PC&Consoles

Exodul de la E3 continua

Se intampla ceva bizar la E3. Aproape de parca o anomalie de talie galactica s-ar apropia, de parca un pradator de varf ar da tarcoale pe la eveniment si toata lumea fuge de el. Mai intai Electronic Arts a dezvaluit ca lipseste de la E3 pentru prima data in istoria evenimentului, iar acum inca doua entitati anunta ca isi vor lua talpasita, Disney si Wargaming.

Chiar daca Disney nu este tocmai genul de companie care sa aiba prea multa legatura cu jocurile, ocupandu-se mai mult cu licentierea de proprietati, precum Star Wars pentru EA si literalmente fiecare alt lucru pentru Square Enix, are produse precum Disney Infinity care mereu sunt pe la E3.

Insa absenta cea mai surprinzatoare este Wargaming, a caror joc World of Tanks a fost mai mereu prezent la eveniment. In fiecare an erau acolo cu un tanc adevarat parcat in fata centrului de conventii, adaugand un aer de ridicol de care E3-ul a inceput sa cam duca lipsa de cand jocurile cu indivizi inarmati cu parul scurt au inlocuit jocurile cu diverse animale bizare purtand pantaloni sau cravate.

Si de ce fuge toata lumea de la E3? Am o speculatie, o viziunea chiar, a unui viitor posibil, in care Gabe Newell va aparea pe scena de la conferinta de PC Gaming, va spune „Half-Life 3 este acum disponibil pe SteamOS, gratuit”, va arunca microfonul si va pleca, iar apoi, E3 va fi complet pustiu pentru tot restul saptamanii, iar ESA se va destrama si evenimentul se va inchide permanent.

[Gamasutra]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button