MORE

Există drone Star Wars

Dacă atunci când erați mai tineri obișnuiați să mimați lupte cu săbiile laser din Star Wars, probabil v-a trecut prin cap să repuneți în scenă și bătăliile stelare. Eh, de acum înainte o puteți face cu un grad de autenticitate mult mai mare, folosind drone.

Disney a anunțat un parteneriat cu Air Hogs, un producător major de drone, prin care vor realiza replici pilotabile ale navelor celebre din Star Wars. Printre primele realizate, și disponibile acum pe piață, se numără Millennium Falcon, ce ia forma unui quad-copter, care în loc să fie făcut din plastic, este construit din spumă mai rezistenta, ceea ce ar însemna că se va rupe mai greu la impactul cu zidurile.

Regretabil, dimensiunea acestei drone Millenium Falcom este relativ redusă, așa că visurile voastre de-a monta un Turbo-Laser pe așa ceva vor trebui să mai aștepte.

Drona X-Wing nu este un quad-coopter, ci mai mult nu avion tradițional, care dacă nu ar fi fost construit dintr-un material similar cu drona mai sus amintita, Disney temandu-se ca poate fi folosita in scopuri mai putin sanatoase.

Mai avem doar de câteva drone ale altor nave din Star Wars, precum TIE-Fighter, TIE-Bomber, poate o Corellian Corvette, un Star Destroyer și un Y-Wing, înarmate cu un arsenal complet inofensiv desigur, pentru a putea rejuca seria de jocuri X-Wing în lumea reală. Dar pentru asta iti trebuie si ceva experienta in manevrearea dronei in aer.

[Engadget]

Tags

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Check Also
Close
Back to top button
Close
Close