PC&Consoles

Există acum un adaptor pentru folosirea unui Nintendo Switch cu o singură mână

Nintendo Switch este un dispozitiv foarte distractiv, dar prezintă o oarecare problemă. Ce te faci când vrei să joci ultimul Zelda, dar nu n-ai mobilitate decât într-o singură mână?

Există acum o soluție pentru asta, dacă ai la îndemână o imprimată 3D sau pe cineva care poate să facă tâmplărie de precizie. Un inginer numit Julio Vasquez a realizat două modele de conectori pentru cele două controllere ale unui Nintendo Switch menite să permită utilizarea consolei cu o singură mână.

Una din variante unește cele două părți de Joy-Con la un loc, folosind manete pentru declanșarea butoanelor din colțul stâng al ansamblului.

A doua variantă este ceva mai creativă, și pune cele două bucăți una lângă alta la un unghi de 90 de grade, permițând accesarea tuturor butoanelor cu doar o singură mână. Există două modele ale acestei variante, care să permită și folosirea sa de către persoane cu mâini mai mici.

Toate datele necesare pentru construirea dispozitivelor sunt disponibile din link-urile de mai sus. Pot fi imprimate, pot fi reproduse, pot fi modificate după bunul plac. Soluția este atât de simplă încât n-ar strica dacă Nintendo ar începe să includă astfel de adaptoare cu Switch în următoarele sale iterații.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button