TECH

evoMAG: Am livrat deja peste 70% dintre comenzile de Black Friday

Bucureşti, 21 noiembrie 2016 – evoMAG a livrat deja aproape trei sferturi dintre produsele comandate în promoţia de Black Friday de anul acesta, în condiţiile în care vânzările au crescut cu 20% în această perioadă, ajungând la 3,6 milioane de euro. Faptul că Black Friday 2016 a fost întâmpinat cu mult mai mult interes din partea clienţilor în comparaţie cu anii trecuţi, se observă şi în valoarea medie a unei comenzi care a crescut la 850 de lei.

Programul non-stop de Black Friday pe care ni l-am asumat, dar şi parteneriatele pe care le-am încheiat cu companiile de curierat, ne-au permis să livrăm produsele într-un timp record. Prima mașină pentru livrarea coletelor a plecat către clienți vineri, la ora 6 dimineața. Practic, comenzile înregistrate în primele minute după miezul nopții s-au livrat clienților din București în aceeași zi, începând cu ora 8 dimineața”, spune Mihai Pătraşcu, CEO evoMAG.

În cele trei zile de Black Friday (18 – 20 noiembrie), numărul total de vizite pe site-ul evoMAG.ro a fost de peste 800.000. Vârful de trafic a fost atins imediat după startul campaniei, la ora 00:10, când pe site erau peste 35.000 de vizitatori unici simultan. Interesul crescut a determinat epuizarea rapidă a stocului pe anumite categorii. Astfel, după prima zi de Black Friday, se epuizase deja peste 60% din stocul de produse aflate la promoţie cu această ocazie.

Bărbaţii au fost cei mai cheltuitori. Astfel, din totalul clienţilor care au comandat, 73% au fost bărbaţi. De asemenea, jumătate dintre clienţii care au ales să plătească cu cardul, au optat şi plata în rate.

De Black Friday, cele mai vândute produse au fost smartphone-urile, televizoarele, gadget-urile, laptopurile şi electrocasnicele mici.

infografic_black_friday_2016_evomag

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

9 comentarii

  1. Black Shits a fost peste tot… Produse umflate anterior …. Mai ieftin sunt , erau la hipermarketuri…..

  2. Ala e american, cica avem si un „black Friday romanesc care e mai repede cu o sapt” pentru ca in romania se poate orice. :))

  3. Si eu inca imi astept carcasa comandata pe data de 9.11.2016 care nici astazi nu a venit!!!!! Laudarosii , au servicii de toata rusinea cand vine vorba de livrari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button