GAMING

Evolve este gratuit!

2K Games anunță că Evolve va fi gratuit la sfârșitul acestei săptămâni atât pe PC, cât și pe Xbox One, cu ocazia implementării unei serii de îmbunătățiri la modul în care jucătorii sunt gestionați, cu update-ul Hunt 2.0.

Promoția va lua forma unui week-end extins, începând pe PC de pe 3 septembrie, în jurul orei 10 dimineața (ora locală), și terminându-se tocmai pe 6 septembrie, la ora 8 seara. Pentru Xbox One, va începe cu 12 ore mai târziu, tot în ziua de 3 septembrie.

În timpul acestui week-end, gratuit, veți avea acces la tot conținutul lui Evolve. Fiecare pachet DLC lansat în ultimul an va fi disponibil pentru fiecare jucător în parte, chiar și pentru cei care au cumpărat anterior varianta de bază a lui Evolve.

Dacă veți cumpăra jocul în această perioadă, orice progres veți face spre deblocarea de abilități și clase noi va fi păstrat, dar nu și DLC-ul. Acesta va trebui cumpărat separat.

Tot cu această ocazie va fi lansat și un nou monstru, sau mai bine zis, o adaptare a unui monstru. Meteor Goliath este o variație a creaturii cunoscute de pe coperta jocului, ce are abilități diferite față de varianta standard. În mare parte, fiecare atac al său are un efect de foc, indiferent de forma atacului de bază, iar cel care era oricum bazat pe foc este acum amplificat.

[2K Games]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button