PC&Consoles

Evolve devine gratuit

Studioul Turtle Rock a facut o dezvaluire neasteptata, jocul Evolve nu doar ca inca mai traieste, dar va deveni si mai vioi in curand. Jocul de vanatoare asimetrica va deveni gratuit de saptamana aceasta.

Chiar de astazi (mai spre seara) va fi disponibila o varianta beta a lui Evolve pe care o puteti butona de zor fara sa platiti un leu. Aceasta va inlocui varianta platita, care oricum nu mai poate fi cumparata de seara trecuta. Jocul este disponibil ca un beta pentru ca se vor efectua cateva schimbari la componentele sale de baza.

Pe langa faptul ca devine gratuit, Evolve capata cateva noutati. Turtle Rock a promis imbunatatiri pe partea de optimizare, jocul incarcandu-se mai rapid si functionand mai bine. Interfata a fost refacuta, mai multe optiuni de customizare au fost integrate si sistemul de progresie a fost schimbat cu totul.

Aceasta ultima parte probabil se va lega de faptul ca jocul are nevoie acum de mai multa monetizare, asa ca probabil nu vor fi disponibile toate clasele fara ceva grind sau micro-tranzactii. Clasele vor fi echilibrate pentru a face necesitatea unui medic si a unui trapper mai putin vitala. Cei care au cumparat deja Evolve vor avea la dispozitie tot continutul din start, alaturi de cateva cadouri, surprize si promotii speciale.

Cu putin noroc, asta va permite jocului sa revina la viata. Nu de alta, dar conceptul sau chiar era bun, doar ca pretul era cam mare, iar publicul si presa nu prea au inteles ca o mare parte din DLC-ul jocului era pur cosmetic, si au inceput iar sa se smiorcaiasca.

[PC Gamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button