MORE

Evolutia performantei iPhone-ului – toate telefoanele Apple lansate pana in 2016

Au trecut 10 ani de la lansarea primului iPhone, intitulat iPhone 2G.

Canalul EverythingApplePro de pe YouTube a publicat in ultimii ani cate o evaluare a tuturor telefoanelor lansate de Apple pana in acel moment, comparand factori precum durata de pornire, durata pana la deschiderea aplicatiei de camera foto, durata in care fiecare telefon incarca o pagina de web, volumul, temperatura si scoruri de performanta.

Update-ul de iOS cu versiunea 9.3.1 se lauda ca ar mari viteza telefoanelor mai vechi, reprezentand asadar o ocazie excelenta pentru a testa toate iPhone-urile si a le evalua performanta la ora actuala.

Ordinea in care iPhone-urile au pornit si au incarcat sistemul iOS

La capitolul viteza de pornire, cel mai rapid telefon la ora actuala este iPhone SE, iar cel mai incet este – in mod surprinzator daca nu il aveti in posesiune – iPhone 4S.

Performanta telefonului iPhone SE nu este surprinzatoare, intrucat foloseste cel mai capabil procesor pe care il are Apple la ora actuala, impreuna cu cea mai mica rezolutie a ecranului dintre ultimele telefoane.

Pe de alta parte terminalul iPhone 4S nu o duce la fel de bine – acest update de software pare sa il dezavantajeze in mod serios, confirmand zvonurile de pe Internet ca iPhone 4S nu o duce bine cu aceasta ultima versiune a soft-ului.

Calitatea camerei foto pe fiecare telefon iPhone

O alta comparatie interesanta a fost cea ce a analizat diferenta de calitate a camerelor foto. 9 ani de evolutie in tehnologia camerelor telefoanelor mobile se simte si se vede.

Sigur, evolutia intre cele mai recente modele nu este atat de evidenta, dar de la iPhone 2G pana la iPhone 6+, incet dar vizibil, tehnologia noua a rezultat in imagini mai vibrante si mai detaliate.

Va invitam sa vizionati testul in intregime pentru intreaga suita de comparatii.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button