MORE

„Evolutia” lui nVidia Shield se numeste…Tablet Shield

Pana acum cateva saptamani, evolutia consolei nVidia Shield era o necunoscuta. Va avea aceeasi soarta ca mai toate consolele portabile Android, transformandu-se intr-o consola de sufragerie? Oare are ce ii trebuie pentru a intra in competitie cu alte console de acelasi format, precum 3DS-ul? Oare cei de la nVidia pot aduce acest concept la un nivel competitiv? Raspunsul este simplu: nVidia nu au stat cu mainile in san si si-au pus la bataie toate resursele, invatand din greseli si aducand un nou concept pe piata numit nVidia Tablet Shield. In concluzie, evolutia lui nVidia Shield se numeste…Tablet Shield. Fain nu?!

nVidia cel mai probabil au testat piata cu Shield, conceptul fiind destul de interesant, dar un pic cam prea butucanos pentru gusturile unora. Astfel, o tableta pare sa fie pasul in directia cea buna, mai ales daca ne uitam la tabletele realizate special pentru gaming de catre Razer. Adaugam aici si faptul ca discutam despre o companie care produce GPU-uri, care detine cel mai puternic procesor grafic mobil in acest moment, asa ca o tableta Shield pare sa fie un pas importnat, chiar un posibil competitor pentru Nexus 10 de exemplu.

Pe de alta parte, trebuie sa luam in calcul compatibilitatea restransa pe care Shield o ofera, orice posesor de placa video nVidia bucurandu-se la maxim de avantajele unui Shield, in timp ce restul producatorilor de placi video (adica unul, adica AMD) sunt exclusi din ecuatie. Shield este o platforma care promite multe, mai ales cand vine vorba de portabilitate si de ideea de gaming „on the go”, dar cand limitezi utilizatorul doar la linia ta de GPU-uri si nu oferi compatibilitate mai larga este posibil sa iti transformi unii posibili cumparatori in hateri peste noapte.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button