Telefoane

Evolio X10 Fusion – Acum cu Android 4.4.2 KitKat

Evolio X10 Fusion este o tableta care a aparut de ceva vreme, si initial avea Android 4.2 Jelly Bean, dar acum a primit o actualizare pentru Android 4.4.2 KitKat, iar acest lucru schimba povestea.

Cei care detin deja acest model pot descarca actualizarea de pe siteul Evolio. Evolio X10 Fusion vine la pachet cu o tastatura wireless, care se conecteaza prin bluetooth, iar aceasta serveste si ca protectie pentru ecran, cand nu este folosita. Tableta impreuna cu tastatura sunt construite din aluminiu. Tastatura este excelenta, si ofera pana la 90 de zile de stand by sau 80 de ore de lucru neintrerupt. Tastele ofera o senzatie placuta la atingere, sunt extrem de silentioase, si pot rezista pana la 5 milioane de apasari. Tastatura se incarca separat, si pentru ca aceasta are baterie proprie, nu consuma din bateria tabletei.

Tableta Evolio X10 are un ecran cu o diagoanala de 10.1 inch si o rezoltuie de 1280 x 800 pixeli, iar panoul este de tip Super IPS. Acesta se vede foarte bine, are unghiuri largi de vizualizare iar luminozitatea este mare. Procesorul din aceasta tableta este un Rockchip T-3188, un quad core tactat la 1.4GHz cu consum redus de energie. Tableta mai are 1GB RAM si 16GB pentru stocare, dar care se pot extinde folosind un card microSD.

Pentru conectivitate aceasta ofera o mufa mini HDMI, o mufa microUSB prin care se incarca dar care suporta si OTG, un port jack de 3.5mm, WiFi si Bluetooth. In partea frontala, tableta are doua difuzoare stereo, care ofera un sunet bun si o camera foto. In partea de sus se gaseste butonul de Power, cele de volum si un buton pentru Back. Grosimea tabletei este de doar 8.6mm, si este usor de transportat, chiar si cu tastatura atasata.

Tableta este excelenta pentru a lucra cu fisiere office, pentru jocuri, sau pentru a naviga pe internet. Bateria tabletei are o capacitate de 6800mAh. Dupa ce am primit tableta am instalat pe aceasta actualizarea pentru Android 4.4.2, iar comportamentul s-a schimbat radical: aceasta nu are are pic de lag, iar interfata nu sacadeaza. Am testat tableta folosind 3DMark, Antutu, Quadrant si Anomaly 2.

In Antutu aceasta reuseste sa obtina 19334 puncte.

Evolio X10 Antutu

In 3Dmark Ice Storm Extreme aceasta a obtinut 2414 puncte.

Evolio X10 3D Mark Ice Storm Extreme

In Quadrant aceasta a punctat un scor de 4910 puncte.

Evolio X10 QuadrantIn Anomaly 2 Benchmark scorul a fost de 123945 puncte.

Evolio X10 Anomaly 2 BenchmarkConcluzie

Tableta este una care poate inlocui cu usurinta un laptop, iar pretul este unul foarte bun, aceasta poate fi achizitonata separat sau cu tastatura direct de la Evolio. Pretul pentru modelul cu tastatura este in acest moment de 740RON, iar modelul fara tastatura costa doar 690RON. Bateria tabletei ofara o autonomie decenta, si va puteti face treaba toata ziua fara probleme. Am conectat la ea si un mouse, folosind cablul OTG care este incus si in pachet, iar modul de lucru este mai simplu. Daca nu doriti cablu, puteti sa va conectati un maus wireless bluetooth, iar atunci tableta se transforma cu adevarat intr-un laptop.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button