PC

Evolio M4 Magic – Android 5.0 la cel mai mic pret!

Evolio M4 Magic este cel mai accesibil telefon de pe piata care vine cu Android 5.0 din fabrica. Ca si specificatii, acesta are un procesor MediaTek MTK6582 tactat la 1.3 GHz cu patru nuclee, 1GB RAM si 8GB pentru stocare, si suport pentru card microSD pana la 32GB. Telefonul are un ecran de 4.5 inch si o rezoutie de 854 x 480 pixeli, panoul este de tip IPS iar culorile si unghiurile de vizualizare sunt mai bune decat ne asteptam. Chiar in conditiile in care rezolutia nu este foarte mare, ecranul se vede foarte bine, iar luminozitatea este mare.

Pe spate, Evolio M4 Magic are o camera de 8MP cu flash LED, camera care face poze bune si poate filma la rezolutie 1080p. Carcasa este din plastic, dar nu se simte ca ar fi fragila, iar spatele este acoperit cu un strat mat, care nu atrage amprente. In partea de sus a telefonului regasim mufa microUSB pentru incarcare si un jack pentru casti. Telefonul vine la pachet si cu o pereche de casti, deloc rele ca si calitate audio si finisare.

In partea frontala telefonul are o camera de 2MP, langa care se afla speaker-ul, senzorul de proximitate si de lumina, iar peste ecran telefonul vine cu o folie preaplicata din fabrica. In partea de jos a telefonului regasim trei butoane capacitive pentru navigare si un diguzor frontal de 1W cu amplifictor separat certificat DTS.

Telefonul suporta doua cartele SIM, un SIM normal si un microSIM. Capacul se poate detasa, la fel si bateria. Bateria are o capacitate de 1700mAh, aceasta fiind suficient de mare incat sa va tina pe parcursul unei zile intregi. Grosimea telefonului este de 8.1mm iar greutatea de 120 de grame. Ca si conectivitate Evolio M4 Magic suporta retelele 3G, WiFi, Bluetooth si GPS.

Interfata telefonului este una Android stoc (ceea ce ne-a placut foarte tare) si nu ingreuneaza deloc telefonul. Acesta se misca bine, chiar si in multitasking. Am testat terminalul in Geekbench, 3dMark si Antutu.  In Geekbench acesta a obtinut 1178 de puncte, in 3dMark Ice Storm Extreme a obtinut 2116 puncte iar in Antutu 20683 puncte. Noi recomandam acest telefon, este chiar mai bun decat ar putea parea la prima vedere, iar pretul este unul foarte accesibil, de numai 479RON, pe pagina oficiala Evolio.

[aps_product id=”27360″]

Articole asemanatoare

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button