Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

Evolio anunta initiativa Buy-Back

/
/
/

Evolio a introdus un sistem care cu siguranta va fi pe placul celor care detin deja un dispozitiv produs de companie. Prin Buy-Back, puteti primi o reducere de 20% pentru un produs Evolio nou, daca atunci cand il cumparati predati unul mai vechi.

Aceasta oferta acopera orice inseamna GPS, tableta sau smartphone marca Evolio, atat timp cat sunt intregi. Mai exact trebuie sa aiba carcasa completa, ecranul intreg, placa de baza fara surprize, bateria neinlocuita cu una de la un Nokia 3310 si incarcatorul prezent. In cazul in care nu aveti toate componentele dispozitivului, inca mai puteti beneficia de o reducere prin sistemul Buy-Back, dar numai de 10%.

Pe langa asta, daca vrei sa cumperi un telefon, si vrei reducerea, trebuie sa predai tot un telefon. Unul cu un ecran de o dimensiune egala sau mai mica. Daca aveai deja un display cu o diagonala mai mare, atunci reducerea va fi de numai 15%.

[Mobile247]

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

1 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar