MORE

Evoland 2 promite sa fie tot ceea ce primul joc nu a fost!

Originalul Evoland a schitat evolutia jocurilor RPG de pe console incepand ca o aventura pe 8-biti, ajungand apoi la SNES, Playstation si la ceva ce semana cu imaginea 3D pe mobil. Evoland 2 a anuntat prin intermediul urmatorului trailer ca se extinde considerabil. Jocul aduce cateva elemente noi in serie precum: fighter, side scrolling si inca vreo cateva pe care va lasam pe voi sa le descoperiti in trailerul de mai jos.

Toate astea, si un joc cu mult mai mare cu „un scenariu mai complex avand la baza calatoria in timp, o duzina de personaje fiecare cu propriile istorii si ambitii si stiluri de gameplay diferite, ce sunt legate de poveste si de actiunile jucatorului”, conform dezvoltatorilor Shiro Games. Se prea poate sa foloseasca gresit cuvintele „urmare spirituala” pe website-ul Evoland – aceasta fiind… o continuare in adevaratul sens al cuvantului – dar ii vom ierta avand in vedere ca au multe pe cap, daca ar fi sa judecam dupa toate genurile prezentate. Evoland 2: A Slight Case of Spacetime Continuum Disorder apare vara aceasta si va va usura portofelele cu 18 euro. Daca primul titlu din serie, care la drept vorbind era scurt, indica ceva, era faptul ca jocul este facut din pasiune si respect pentru jRPG-urile erei Playstation 1 si RPG-urile de console clasice. Iar daca aici se respecta traditia, este foarte posibil sa primim un joc omagiu extrem de bun.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Back to top button