GamingPC&ConsolesȘtiri IT

Evil Genius este momentan gratuit

Fiindcă se apropie continuarea

Știți ce ne-ar prinde bine acum? Un nou film în stil Austin Powers, despre un singur dement comic ce încearcă să distrugă lumea prin știință, în loc de o realitate cu o grămadă care o fac prin opusul. Așa că tare mă bucur de faptul că anul acesta vom avea parte de Evil Genius 2: World Domination, o continuare a clasicului joc de „Dungeon Keeper, dar cu spioni”.

Iar în cazul în care cumva nu ați avut ocazia să jucați vreodată jocul original, atunci nu aveți o scuză astăzi, pentru că este gratuit.

Tot ce trebuie să faceți să îl luați este să faceți un cont pe pagina oficială a producătorului, Rebellion, iar apoi să vă legați contul de Steam de contul de Rebellion, iar Evil Genius va fi al vostru pe veci, să îl jucați oricât de mult vreți, oricând vreți, oricât de mult ați crede că poate v-ați putea petrece timpul făcând ceva productiv. Producătorul chiar a menționat că intenția lor este ed a vă dejuca planurile de a fi productivi în perioada stării de urgență.

Promoția este valabilă pentru un timp limitat. Nu au spus cât de limitat, dar poate că încă va mai fi valabilă atunci când citiți acest articol. Altfel va trebui să creați o mașină a timpului și fie să cuceriți lumea, fie să profitați de această promoție.

[Rebellion]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Back to top button