PC&Consoles

Evil Genius 2 a fost anunțat

Cine duce dorul vremurilor în care puteai construi propria ta bază secretă în interiorul unui vulcan activ are acum motive de bucurie. Evil Genius 2 a fost anunțat.

Studioul Rebellion anunță că a venit timpul pentru o continuare a clasicului joc de anti-spionaj. Nu va fi un remake, nu va fi un facelift, nu va fi un HD Edition a primului joc, ci o continuare în toată regula a cărei dezvoltare a început deja. Rebellion lucrează la proiect din această primăvară.

Nu au dat detalii despre ce va aduce acest nou joc față de cel precedent, sau dacă vreunul din creatorii jocului, de la defunctul studiou Elixir, este implicat în proiect. Elixir chiar lucra la un Evil Genius 2 înainte de închiderea companiei, iar Rebellion încearcă să demareze producția de câțiva ani.

Nu există informații despre data de lansare pentru Evil Genius 2, doar că va fi disponibil pe PC ca un joc întreg, non-gratuit, finanțat direct de către companie. Puteți vedea anunțul spre finalul clipului de mai jos.

În cazul în care nu vă amintiți despre ce era vorba, Evil Genius era Dungeon Keeper plasat în lumea spionajului. O interpretare în stil Austin Powers/No One Lives Forever a tematicii, la care luai rolul unui geniu malefic a cărui scop era cel de-a cuceri lumea. Iar pentru a înfăptui acest scop aveai nevoie de o bază secretă unde puteau fi antrenați agenți, unde puteai cerceta un arsenal avansat, și care trebuia apărată de ocazionalii James Bonzi veniți să îți strice distracția.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button