Gaming

EverQuest 2 primește o închisoare

De câteva decenii, producătorii și operatorii de MMO-uri, precum EverQuest 2, se tot întreabă ce anume sa faca in cazul jucătorilor care în mod repetat încalcă regulile de bună conduită. Unii recurg la restricții temporare, alții la interdicții permanente, alții uită complet de problemă. După ani și ani de zile, Daybreak Games Company (cunoscut anterior ca Sony Online Entertainment) a găsit o soluție: o colonie penală!

EverQuest 2 a primit un nou server, numit Drunder, destinat unui anumit tip de jucători, cei care nu sunt capabili sau dornici să se înțeleagă bine cu alții. Oricine este găsit încălcând în mod repetat și intenționat regulamentul jocului este transferat către acest server, în care regulile sunt diferite, în sensul că… nu există.

Serverul Drunder duce lipsă de orice fel de suport, orice se întâmplă unui jucător pe acest server este considerat o pedeapsă adecvată pentru „crimele” comise în celelalte lumi ale jocului. Evadarea de pe server este imposibilă, fiind vorba de transferarea întregului cont al unui jucător, nu doar a personajelor sale. Totuși, cei care doresc să intre de bună voie în această lume nelegiuită pot petiționa studioul pentru un transfer.

Cu puțin noroc, poate după ani de zile jucătorii de pe acest server se vor liniști, și se vor transforma în Australia lui EverQuest 2. Alternativ, ar putea transforma serverul într-un ținut post-apocaliptic condus de bande criminale obsedate de ringuri de luptă până la moarte, și care tot vânează jucători numiți Plissken.

[Gamewatcher]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button