GamingRSS PaginaDeMediaTech&IT

Evenimentul „Viitorul jocurilor cu PlayStation 5” ne va arata DOAR jocurile

Sony a tinut destul de bine secretul cand vine vorba de PlayStation 5, dar asta ar putea sa se schimbe in curand. Compania a anuntat un eveniment pe data de 4 iunie in care vom putea vedea „viitorul gaming-ului pe PlayStation 5”. Ne mai despart doar sase zile de aceasta data si sunt foarte curios. Vom vedea consola? Vor fi prezentate exclusivitati? Poate chiar vom avea ocazia sa aflam ceva oficial referitor la Gran Turismo 7.

Evenimentul se numeste The Future of Gaming si dupa cum suna, cred ca este vorba despre jocuri. Tot ce sper este sa nu avem o alta conferinta de 50 de minute in care sa ne plictisim. Ultimul eveniment de acest gen a fost un fail in care am aflat cateva detalii tehnice, dar nimic foarte important. Am vazut cum Sony se mandreste cu SSD-ul super rapid, dar… dar vrem consola!

Viitorul jocurilor, dar unde-i consola?!

Ca sa intelegeti si voi de ce nu cred ca vom vedea niciun PlayStation 5 in cadrul acestui eveniment, o sa citez direct un paragraf al postarii oficiale facute de Sony:

V-am spus care sunt specificatiile tehnice si v-am aratat noul controller DualSense. Dar ce este o lansare fara jocuri?

Din acest motiv sunt incantat sa anunt ca in curand, va vom oferi sansa de a vedea jocurile pe care le vom lansa impreuna cu PlayStation 5 in aceasta iarna. Jocurile care vor veni pe PS5 reprezinta ce are mai bun aceasta industrie si sunt oferite de studiouri inovatoare din toata lumea. Studiouri mari si mici, cele mai noi dar si cele cu experienta, toate au lucrat din greu la dezvoltarea jocurilor care vor scoate in evidenta hardware-ul consolei.

Jim Ryan, Presedinte & CEO, Sony Interactive Entertainment

Ok, ok, nu suna rau. O sa avem ocazia sa vedem cu ce jocuri ne va incanta Sony. Daca cineva are un avantaj real in aceasta piata, japonezii sunt aceia cu siguranta. Francize precum God of War, Uncharted si multe altele au dovedit asta in timp si sunt sigur ca toate titlurile prezentate vor fi interesante. Mi-ar placea insa sa vad si pe ce le vom juca. Dar hei, macar stim ca exista si o varianta neagra a controller-ului DualSense din thumbnail-ul atasat.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, dar drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button