Telefoane

Evenimentul Google va avea loc pe 4 octombrie

De câteva săptămâni tot umblă zvonul că în ziua de 5 octombrie va avea loc un eveniment în cadrul căruia Google va dezvălui Pixel 2. Securitatea de informații din industrie fiind ceea ce este, tot credeam că va fi data corectă, dar compania a infirmat acum acest zvon. Era complet fals. Nu se va întâmpla nimic pe 5 octombrie. Evenimentul va avea loc pe 4 octombrie.

Anunțul a fost făcut atât prin intermediul clipului de mai jos, cât și prin intermediul câtorva afișe pe care Google a început să le întindă prin orașe.

Elementul central pare a fi încercarea departamentului de marketing al Google de-a imita ceea ce ar căuta un om normal pe Google referitor la cât de nesatisfăcător este telefonul lor curent. Imitația este imperfectă, din moment ce gramatica este corectă iar cuvintele de legătură sunt prezente, ceva ce nu se întâmplă în mod normal.

Conform zvonurilor celelalte, la acest eveniment vom vedea Pixel 2, Pixel 2 XL și posibil un al treilea model, dacă nu a fost anulat. Având în vedere că atât Samsung cât și Apple au lansat modele destul de inedite în ultima lună, Google va trebui să prezinte ceva foarte atractiv, inovativ și… eh, nu prea contează, trebuie doar să fie scump și va avea succes.

[Android Police]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button