Tech&ITȘtiri

Evenimentul Google I/O va avea loc pe 10 mai

La fel ca și rivalii Apple, Google obișnuiește să țină câteva conferințe anuale în care își anunță cele mai noi produse și actualizări. Acestea reprezintă și un prilej pentru fani și pasionați să se entuziasmeze când vine vorba de funcții sau dispozitive noi. Iar conferința Google I/O (echivalentul WWDC de la Apple) de anul acesta tocmai a fost confirmată.

Nu putem să vorbim despre Google I/O fără să menționăm și principala atracție a zilei: Android 14. În cadrul prezentării, oficialii companiei sunt așteptați să ne dezvăluie mai multe detalii despre noua versiune a sistemului de operare. Ce funcții noi va avea, ce rafinamente vor fi aduse și când ne putem aștepta să primim noul update sunt doar câteva dintre întrebările la care, cu siguranță, vom primi un răspuns.

Pe partea de hardware, Google ar trebui să ne dezvăluie și Pixel 7a, membrul mai blând cu buzunarul al familiei Pixel 7. Pe lângă procesorul Tensor G2 folosit pe modelele dinaintea lui, Pixel 7a ar putea veni și cu un spate făcut din ceramică, o premieră pentru telefoanele Google.

Un alt subiect interesant este Pixel Tablet, despre care specialiștii prezic că va primi și o dată oficială de lansare. Poate cel mai interesant lucru care ar putea fi prezentat pe 10 mai este Pixel Fold, prima încercare a producătorului de a scoate pe piață un telefon cu ecran pliabil.

Despre ăsta din urmă nu știm prea multe, dar este destul de sigur că vom avea de-a face cu un pliabil în formatul lui Galaxy Fold. Cu siguranță mai avem de așteptat până când vom putea pune mâna pe Pixel Fold, dar un anunț legat de acest subiect nu ar strica deloc.

google i/o

M-am înregistrat și eu pe site-ul oficial pentru a avea acces la conferință și o poți face și tu aici. Dacă nu ai răbdare să urmărești câteva ore bune de discurs corporatist și marketing din belșug, poți fi sigur că vom scrie și noi mai multe despre Google I/O, la scurt timp după eveniment.

Tudor Bostan

De la compunerile din clasele primare citite în fața clasei, până la timpul meu petrecut în presă, de mic am avut o pasiune pentru scris. Sunt student la o facultate de inginerie iar la Zona redactez știri din gaming și tech, presărate cu câte o recenzie pe ici-colo. Când nu scriu pentru site, mă prinde soarele dimineții în World of Warcraft sau în orice alt joc bun lansat recent.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button