RSS PaginaDeMediaȘtiri IT

Evenimentul de lansare al lui iPhone 9 a fost anulat

Inca o zi, inca un event anulat

Apple avea in plan sa lanseze noul iPhone 9 undeva in decursul acestei luni. Din pacate, isteria cauzata de coronavirus a dus la anularea acestui eveniment. Bine, acum nu trebuie sa ne hazardam deoarece produsul va fi in continuare lansat, insa nu intr-un mod grandios. Probabil vom primi comunicate de presa odata ce Apple decide sa le ofere.

iPhone 9, de asemenea recunoscut sub numele de iPhone SE 2 este un telefon care are la baza design-ul lui iPhone 8, cu tot cu TouchID. Sub capota lucrurile sunt totusi diferite. Noul iPhone de buget va fi la fel de puternic ca si cele mai tari flagship-uri deoarece va rula procesorul A13. Da, da, fix ala de pe iPhone 11. Si ca tot am zis de telefon ieftin, pretul preconizat este de 399 de dolari. Asta va face din iPhone 9 un telefon excelent cand vine vorba de raportul pret/calitate.

Am mai vorbit acum cateva saptamani si de alte produse pe care Apple ar urma sa le lanseze in decursul acestei primaveri. De la noua generatie de iPad Pro la un nou MacBook Pro, ar trebui sa vedem o rafala de produse. Bine, asta daca mai lucreaza cineva si pe la Apple in lumina evenimentelor actuale.

Acum problema se pune altfel: chiar daca vor fi lansate, cine va livra noile produse? Sa le anunti si sa le lansezi este una, dar sa reusesti sa le si trimiti cu tot cu virusul asta, este ceva aproape imposibil. Epidemia de COVID-19 ar putea amana iPhone 9 si iPhone 12 pana spre finalul anului din cauza problemelor de logistica. Apple ar trebui sa mai lanseze si noua generatie de telefoane in Septembrie, dar totul este incert momentan.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button