PC&Consoles

Eve Valkyrie va funcționa și fără VR în curând

Eve Valkyrie a fost unul din primele jocuri cu ceva renume care să fie făcut exclusiv pentru VR, fiind chiar gratuit în anumite promoții pentru achiziția unui Oculus Rift. Dar acum studioul CCP a decis să extindă publicul posibil pentru acest joc, renunțând la exclusivitatea de realitate virtuală.

Varianta nouă a lui Eve Valkyrie va funcționa alături de cea existentă, fiind posibile sesiuni comune de multiplayer între VR și standard. Aceasta va fi disponibilă din ziua de 26 septembrie, sub forma unui expansion intitulat Warzone.

Expansion-ul este gratuit pentru cei care deja dețin jocul, adăugând un mod nou de joc similar cu străvechiul Capture The Flag, două hărți noi, arme noi deblocând majoritatea navelor și o varietate de alte îmbunătățiri ale sistemului de progresie.

Cei care nu au deja jocul îl vor putea cumpăra la prețul de 30 de euro de pe Steam. În cazul în care nu știți despre ce era vorba în Eve Valkyrie, pilotați o navă spațială de luptă din universul lui Eve Online. Cam asta este ideea de bază, e un shooter spațial de multiplayer.

[Gamespot]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button