PC&Consoles

EVE Online va fi gratuit din noiembrie

EVE Online, unul din cele mai longevive MMO-uri cu taxă lunară din lume, va căpăta opțiunea de a fi jucat gratuit din această toamnă.

Începând cu luna noiembrie vor fi introduse noi tipuri de clone care au un număr restrâns de abilități și care capătă mai lent experiență. Acestea pot fi folosite de doritori pentru a putea juca EVE Online fără să plătească vreodată taxa lunară, și este starea implicită a personajului unui jucător atunci când îi expiră abonamentul. Chiar și cu abilități restrânse, tot veți avea multe lucruri de făcut în EVE Online, fiind un MMO mult mai social și bazat pe interacțiunea dintre jucători ca marea majoritatea a reprezentanților genului de pe piață.

Cine decide să devină apoi un plătitor de taxă lunară va îndepărta limitările de pe clona sa, fiind capabil să capete toate abilitățile din joc și să folosească tot echipamentul care ar fi fost altfel restricționat. Dacă expiră abonamentul, atunci abilitățile căpătate dincolo de ce putea învăța o clonă gratuită vor fi restricționate temporar și restaurate dacă este reînnoită subscripția.

Lucrul important de ținut minte este că taxa lunară din EVE Online poate fi plătită și cu PLEX, o resursă care poate fi „obținută” de la alți jucători prin diverse metode. PLEX este cumpărat de la magazinul oficial al jocului și poate oferi o lună de abonament, sau poate fi vândut altor jucători pentru bani sau alte bunuri, în cadrul economiei lui EVE.

Așa că dacă ați fost vreodată curioși să vedeți despre ce este vorba în EVE Online, veți avea această ocazie de la toamnă.

[CCP]

 

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Un comentariu

  1. Daca nu il fac accesibil si pentru jucatorul casual, poate sa fie complet gratuit, il vor juca doar playerii vechi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button