PC&Consoles

Europa Universalis 4 primește un nou expansion numit Cradle of Civilization

Au trecut patru ani de când Europa Universalis 4 a fost lansat, ceea ce înseamnă că suntem cam la jumătate de drum în ceea ce privește expansion-urile.

Paradox Interactive anunță The Cradle of Civilization, un nou pachet de conținut pentru jocul de strategie care este menit să extindă posibilitățile pe care le aveți atunci când comandați un ținut dintre fluviile Nil și Indus. În acest leagăn al civilizației veți avea acum o definire mai bună a orânduirilor și tradițiilor locale. Aveți sistemul de guvernare al dinastiei Mameluc, teocrația persană, federațiile tribale și multe alte lucruri noi care să vă țină ocupați pe parcursul următoarelor luni.

Expansion-ul va costa 20 de dolari și va fi disponibil spre sfârșitul acestui an. Dar cei care nu și-l permit tot vor avea parte de conținut nou, din moment ce un update gratuit va fi implementat cu ocazia lansării sale. În update veți găsi o extindere nouă a hărții, ce include națiuni numeroase ce până acum erau fie ignorate, fie înglobate într-un guguloi vag din acea zonă generală.

Dacă nu ați încercat până acum seria Europa Universalis, niciodată nu este prea târziu să vă apucați. Terminarea cu succes a unui meci vine cu un masterat în politică medievală.

[Blue’s News]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button